Reštaurácia Jägerka

Gastronómia na Víne pod hviezdami 2018

Víno pod hviezdami nebude výlučne len o degustáciach vín lokálnych vinárov ale aj gastronomických zážitkoch.

Predstavia sa vám tie najlepšie gastronomické šeciality, t.j. burgre, podplamenníky, grilované a polovnícke špeciality,  tortily a syry. Všetko ideálne k degustácii vínka :).

Sladké zastúpenie budú mať domáce koláčiky, zákusky a medové chlebíky. Občerstviť sa budete môcť limonádami, domácimi sirupmi, horúcou alebo ľadovou kávičkou a čokoládovým nápojom.

Predstavujeme vám prvých kulinárskych majstrov, postpne budeme dopĺňať ďalšie mená 🙂

O vaše plné brušká sa budú starať

Reštaurácia Jägerka

V roku 2003 sa manžel, otec dvoch detí a zároveň vášnivý poľovník rozhodol v malom mestečku pod Malými Karpatmi splniť si sen a otvoriť podnik aký tam dovtedy ešte nebol – poľovnícku reštauráciu. Tento sen postavil na dlhoročných gastronomických skúsenostiach, láske k dobrému jedlu a samozrejme k lesu a prírode. Časom ako deti rástli sa čoraz viac zapájali do práce a dnes pracuje celá rodina na tom aby sa hostia cítili v Jägerke ako doma. Preto u nás nebudete počuť slovíčko ” Nie ” alebo “Nedá sa”. Sme rodinná reštaurácia kde je jedlo vždy pripravené ako keby sme ho varili pre seba.

Burgre

Na Víne pod hviezdami si budete môcť pochutiť na hovädzích burgeroch v domácich žemliach, podávaných s kozím syrom alebo čedarom, so šťavnatou karamelizovanou cibuľkou a zeleninou. 

Kozia farma Miškovský

Na podujatí Víno pod hviezdami si pochutnáte aj na špecialitách z kozieho mlieka, ktorými sú nielen syry od pána Miškovského.

Domáce koláčiky

Tak ako minulý rok, rovnako aj v tomto ročníku sa na vás budú tešiť dievčatá s ich domácimi koláčmi. To že chutia výborne svedčí fakt, že na každej z našich akcii sú hneď vypredané

Dobroty U zajka

U zajka je miesto, kde nájdete kvalitné a chutné produkty, znamenité dobroty pod jednou strechou. Na Víne pod hviezdami vám budú ponúkať všakovaké farmárske produkty.

Poľovnícky guláš

Aj obyčajný guláš môže byť neobyčajný, presvedčia vás otom polovníci, ktorý budú počas Vína pod hviezdami pripravovať znamenitý divinový guláš.

Podpecníky a podplamenníky

Pochutnať si budete môcť aj na tradičných staroslovenských podpecníkoch, nazývaných aj podplamenníky.

O energiu a pitiný režim sa postarajú

Čokoládovňa Mlsná Emma

Noc to bude dlhá, preto nebude na škodu dopĺňať energiu za pomoci kávy. O tú ale aj o tekutú čokoládu sa bude počas podujatia Víno pod hviezdami 2018 starať Čokoládovňa U mlsnej Emy.

TULAC Coffee&Tea

Toto úžasné pojazdné vozítko na štyroch kolesách TULAC Coffee&Tea vám ponúkne šte lepšiu kávičku a svieže limonády.

Malokarpatský Gazda

Malokarpatský Gazda farmárči so zeleninou a snaží sa o jej eko pestovanie. Na podujatí pre vás bude pripravovať svieže domáce limonády a čapovať nealko pivko Birel. Budete si uňho môcť taktiež kupiť med a domáce sirupy.

Vináreň U vínnej mušky

V prípade teplého počasia sa budete môcť osviežiť v stánku našej vinárničky U vínnej mušky, ktorá bude pre Vás pripravovať vínové striky z hroznových, či ovocných vín, rovnako ako tomu bolo prvý júlový víkend na festivale Pohoda v Trenčíne.